Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Voetbaltafel Pegasi | Forza

€ 949,00
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?

Voetbaltafel Pegasi Forza


Meer informatie
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Montage service
Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
PEG-VT-FORZA
Voetbaltafel Pegasi | Forza
Voetbaltafel Pegasi | Forza
€ 949,00

Dit is de Pegasi Forza voetbaltafel. Eén van de drie voetbaltafels uit de Professional line van Pegasi. 

De Professional line van Pegasi is ontworpen voor intensief gebruik door jong en oud. De tafels zijn sterk en duurzaam. Speciaal ontwikkeld voor bedrijfs- en sportkantines, scholen, bso's en instellingen. 

Het Pegasi Forza tafelvoetbal spel is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De tafel is duurzaam en heeft prettig speeleigenschappen. Dankzij het strakke design past deze professionele voetbaltafel in vrijwel ieder interieur. 

Het kabinet van de voetbaltafel is gemaakt van maar liefst 25mm dik multiplex en de poten zijn geanodiseerde aluminium profielen van 80x80 mm met verstelbare voetjes zodat u de tafel mooi waterpas kunt plaatsen.

De speeltafel is voorzien van speciaal verzwaarde telescoop stangen, 18 x 2 mm - ST52 staal. Voor optimale speeleigenschappen heeft de tafel flens kogellagers. Deze voetbaltafels is geschikt voor intensief gebruik door volwassenen en dankzij de extra sterke telescoop stangen ook veilig voor jonge gebruikers.

De spelers (poppen) zijn niet geschroefd maar op de stangen gegoten. De kunststof gegoten poppen zorgen voor betere speeleigenschappen maar zijn ook sterker als plastic poppen die over het algemeen op de stangen worden geschroefd. 


Het speelveld van de tafel is voorzien van een gezandstraalde glasplaat. Het zorgt voor optimale speeleigenschappen en het voorkomt slijtage van het speeloppervlak. Een gezandstraalde glasplaat op het speelveld zorgt ervoor dat de ondergrond wat stroever is waardoor u een betere balcontrole heeft. Rondom het speelveld ligt een oplopende rand, dit voorkomt dat ballen stil komen te liggen buiten het bereik van de spelers.

 

*Wordt geleverd incl. 10 tafelvoetballen!

 

Let op!Dit model is ook verkrijgbaar met een glasplaat en muntinworp. Bent u opzoek naar vrij spelen maar wel met een afgesloten balreturn systeem dan kunt u kiezen voor de Pegasi Forza Pro voetbaltafel met glasplaat en beugel. Wilt u een voetbaltafel met glasplaat en muntinworp kies dan voor de Pegasi Forza Premium

Actie voorwaarden: 

Uw voetbaltafel wordt speelklaar geleverd op de begane grond. De tafel is voor 90% gemonteerd en goed ingepakt om transport schade te voorkomen. U dient enkel de tafel uit te pakken en de 4 poten te monteren. Dit is 5 minuten werk, elke poot wordt vastgezet met 4 bouten.