Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Hoezen voor voetbaltafels

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Pegasi voetbaltafel hoes universeel indoor
  Pegasi voetbaltafel hoes universeel indoor
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-COVER-5FT
  € 39,95
 2. Pegasi voetbaltafel hoes Premium Outdoor
  Pegasi voetbaltafel hoes Premium Outdoor
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-COVER-PR
  € 139,00

Bent u al een tijdje opzoek naar de perfecte voetbaltafel hoes voor optimale bescherming voor uw voetbaltafel? Deze universele voetbaltafel hoes biedt bescherming voor uw tafelvoetbal. De hoes is geschikt voor vrijwel alle voetbaltafels. Met deze voetbaltafel hoes zorgt u ervoor dat de tafel beschermd is tegen de verschillende weersomstandigheden en dat vocht, regen, hagel en sneeuw nog maar een beperkte rol kunnen spelen op het aantasten van de tafel. Ook is de kans op verkleuring veel kleiner. Na een regenbui heeft de beschermhoes als bijkomend voordeel dat uw voetbaltafel ook meteen kan worden gebruikt na een regenbui. Zo hoeft u het speelveld niet eerst te reinigen alvorens u kan spelen. Ook als u uw voetbaltafel gebruikt voor indoor gebruik in uw schuur of garage houdt de hoes vuil en stof tegen. Stel uw tafel buiten niet constant bloot aan regen, sneeuw en andere weersinvloeden, door een voetbaltafel hoes van Voetbaltafel.nl te bestellen! Dek de voetbaltafel af met onze voetbaltafel hoes wanneer deze niet gebruikt wordt, zo gaat uw tafel veel langer mee.

Perfecte plek voor je voetbaltafel

Een voetbaltafel is een leuke toevoeging voor elke ruimte in huis. Ideaal voor een gamekamer of een speelkamer. Ook in een woonkamer of keuken kan een voetbaltafel geplaatst worden. Voor een kleinere ruimte is een kleinere opklapbare voetbaltafel een goede optie, terwijl een vrijstaande tafel geschikt is voor een grotere ruimte. De opklapbare voetbaltafels nemen weinig ruimte in beslag en zijn makkelijk op te bergen. Wanneer je een voetbaltafel buiten wilt plaatsen, zorg er dan wel voor dat deze beschermd is tegen weersinvloeden. U kunt uw voetbaltafel hier goed tegen beschermen door middel van onze voetbaltafel hoes.

De bevestiging van de voetbaltafel hoes

Om een voetbaltafel hoes om je voetbaltafel te bevestigen, moet je eerst zorgen dat de tafel schoon en droog is. Leg de hoes dan op de tafel, zorg ervoor dat de hoes gelijkmatig verdeeld is over de tafel. Trek de hoes strak aan en bevestig deze met de elastische banden aan de onderkant van de tafel. Zorg ervoor dat de hoes strak zit en dat er geen plooien in zitten. De hoes zal nu beschermen tegen stof, vuil en beschadiging.

Pegasi voetbaltafel hoes

Voetbaltafel.nl biedt verschillende accessoires voor uw voetbaltafel. Eén van deze accessoires is een zwarte voetbaltafel hoes van het merk Pegasi. Deze is bestemd voor zowel tafels die outdoor als indoor geplaatst staan. Ideaal om de voetbaltafel in optimale conditie te houden. Voor de aanschaf van een beschermhoes voor uw voetbaltafel zit u bij voetbaltafel.nl dus helemaal juist. De voetbaltafel hoes bevat een levertijd van 1-2 werkdagen en heeft een garantie van 1 jaar.

Afdekhoes voetbaltafel kopen bij voetbaltafel.nl

Zit u er nou al een hele tijd aan te denken om een nieuwe voetbaltafel hoes aan te schaffen? En zoekt u er één met een goede prijs kwaliteit verhouding? Zoek niet verder voetbaltafel.nl biedt heeft een prachtige beschermhoes voor u klaarstaan.

Dankzij onze hoes blijft uw voetbaltafel te allen tijde beschermd voor verschillende weersomstandigheden. Verwijder de beschermhoes van uw tafel na een stevige regenbui. Nodig uw vrienden uit, ga de strijd aan en speel samen een uitdagend en geweldig spel!

Heeft u nou nog andere vragen of kunnen we u nog ergens anders mee helpen, voetbaltafel.nl helpt u graag met uw vraag. Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies.

Wij wensen u veel speelplezier!