Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Bezorgen en montageservice

Voetbaltafel.nl bezorgt bestellingen vanaf €100,- kosteloos in Nederland en in België! Over het algemeen worden al onze bestellingen binnen 48 uur na betaling afgeleverd. Voor België geldt iets meer levertijd dan in Nederland. Let op, dit geldt voor bestellingen die op ma t/m vrij geplaatst zijn. Wij verzenden en bezorgen niet in het weekend of tijdens feestdagen.

 

Tip: bestel tijdens feestdagen tijdig, vooral in deze periodes kunnen levertijden door drukte vertraging op lopen. Wij kunnen ook in Duitsland bezorgen maar houd hierbij rekening met extra bezorgkosten. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden.

 

Bezorgtijd per artikelgroep en per land:

 

Speeltafel klein - Nederland 1 tot 2 werkdagen, België 1 tot 3 werkdagen.

mini- en kinder voetbaltafels (prijsklasse tot €200,-) en accessoires. 

 

Speeltafel XL - Nederland 1 tot 2 werkdagen, België 1 tot 3 werkdagen.

Zware voetbaltafels van Pegasi modellen Roma, Elite, Royal en de professional line Forza tafels. Voor Garlando en Deutscher Meister geldt in de regel 2 tot 5 werkdagen.

 

Speeltafel XXL - Nederland 2 tot 5 werkdagen, België 2 tot 6 werkdagen.

XXL voetbaltafels

 

Levering met laadklep (gemonteerd) - Nederland 2 tot 5 werkdagen, België 2 tot 6 werkdagen.

Gemonteerde voetbaltafels

 

Zorg dat onze transporteur niet voor een dichte deur staat.

Wanneer uw order voor verzending ingepland is ontvangt u van de transporteur een Track&Trace met een tijdsaanduiding van 2 uur. Komt de bezorgtijd niet uit dan dient u dit minimaal 1 dag van tevoren door te geven anders zijn wij helaas genoodzaakt de daaropvolgende extra transportkosten bij u in rekening te brengen.

 

Montage service:

Voetbaltafel.nl biedt voor veel merken en modellen een montageservice. Dit geldt echter niet voor alle modellen. Standaard wordt een speeltafel in doos geleverd, indien montage een optie is kunt u een keuze maken tussen een levering in doos of gemonteerd. De speeltafel wordt dan door ons gemonteerd en speelklaar afgeleverd (dit is tegen meerprijs). Hiermee is uw speeltafel meteen gebruiksklaar bij levering. Bij een voetbaltafel moet u wel zelf de poten onder de tafel zetten dat zijn een paar bouten.

 

Heeft u aanvullende vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via mail ([email protected]) of per telefoon op 0546-305072

 

Chauffeurs lossen en bezorgen tot aan de deur. Bij flats en appartementencomplexen geschied levering tot aan het gebouw. De producten worden dus niet naar boven bezorgd (het betreft een transport bedrijf en géén verhuis bedrijf).