Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Tafelvoetbal balletjes

U bent op zoek naar tafelvoetbal balletjes, waar moet je opletten bij de aanschaf van tafelvoetballen. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de diameter van de tafelvoetbal balletjes. Er zijn voetbaltafel balletjes in verschillende diameters.

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Tafelvoetbal balletjes Pegasi | Wit 36mm (per 4st.)
  Tafelvoetbal balletjes Pegasi | Wit 36mm (per 4st.)
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-BALL-WHITE-36
  € 8,99
 2. JGC wedstrijdbal 10st.
  JGC wedstrijdbal 10st.
  Art.nr. (SKU): 30224
  € 39,95
 3. Tafelvoetbal balletjes Pegasi | Zwart-wit 36mm (per 4st.)
  € 7,99
 4. Tafelvoetbal balletjes Pegasi | Zwart-wit 32mm (per 6st.)
  € 8,99
 5. Tafelvoetbal balletjes Pegasi | kurk 36mm (per 4st.)
  Tafelvoetbal balletjes Pegasi | kurk 36mm (per 4st.)
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-BALL-WOOD-36
  € 7,99
 6. Tafelvoetbal balletjes Pegasi | Multi-color 32mm (per 6st.)
  € 8,99
 7. Tafelvoetbal balletjes Pegasi | Multi-color 36mm (per 6st.)
  € 8,99
 8. Speed Control ITSF wedstrijdbal tafelvoetbal balletjes
  € 29,95
 9. Tafelvoetbal balletjes 33 mm - oranje Garlando
  € 27,95

Tafelvoetbal balletjes vormen de absolute basis voor een ouderwets potje tafelvoetbal met vrienden. Tafelvoetbal balletjes hebben het formaat van 32, 33, 34, 35 of 36mm en zijn speciaal ontworpen voor het spel dat zo geliefd is in bedrijfsruimtes en voetbalkantines. Zulke balletjes hebben een dusdanig kleine diameter, dat het speeltuig via de gleuf van de voetbaltafel ingebracht kan worden.

Voetbaltafel.nl verkoopt tafelvoetbal balletjes met de welbekende vijfhoeken aan de buitenzijde, bolvormige varianten van kurk, neutrale soorten en nog veel meer. Zijn uw huidige tafelvoetbal balletjes verloren gegaan of gaat u net van start? Schaf ze voordelig aan bij ons!

Aandachtspunten balletjes voor voetbaltafel

U bent voor het eerst op zoek naar balletjes voor de voetbaltafel, maar u heeft geen idee waar u op moet letten bij de aanschaf. Voetbaltafel.nl zal u een eindje op weg helpen. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de diameter van de tafelvoetbal balletjes. Alle tafelvoetbal balletjes hebben hun eigen diameter, die correspondeert met de ingang van een bepaalde voetbaltafel. Laat u na om hiernaar te kijken, dan bestaat de kans dat u de tafelvoetbal balletjes bovenlangs het spel in moet brengen. Daarnaast is het onwenselijk dat de bal vast komt te zitten.

De vorm van de tafelvoetbal balletjes is een ander aspect waar u oog voor dient te hebben. U zou het waarschijnlijk niet zeggen, maar goedkopere ballen zijn vaak minder rond dan de professionelere (en tevens duurdere) ballen. Dit kan erg hinderlijk zijn tijdens het spelen, omdat de bal onberekenbare omwentelingen maakt waar lastig op te anticiperen valt.

Verschillende voetbaltafel balletjes

Als u een voetbaltafel bestelt worden er vaak 4 tot 10 voetbaltafel balletjes meegeleverd. Bij goedkopere tafels zitten vaak wat tafelvoetbal balletjes, die van hard kunststof gemaakt zijn. Deze voetbaltafel balletjes zijn helemaal glad of voorzien van een balprofiel. Bij de duurdere voetbaltafels worden over het algemeen tafelvoetbal ballen meegeleverd met een gladde kunststofbal, gekenmerkt door een licht ruw oppervlak.

Hoe harder en gladder de bal, hoe moeilijker de balcontrole is. Echter wordt de balcontrole niet alleen bepaald door de voetbaltafel balletjes. Ook het oppervlak van het speelveld van de voetbaltafel is van invloed op de speeleigenschappen.

Balletjes tafelvoetbal Garlando

Onze meest verkochte balletjes voor tafelvoetbal op hoger niveau, zijn van Garlando. Deze 33 of 34 mm tafelvoetbal balletjes zijn verkrijgbaar in wit en oranje en zijn verpakt per 10 stuks. Deze kunststof voetbaltafel balletjes zijn geschikt voor intensief gebruik. De beste balletjes zijn de JGC wedstrijd tafelvoetballen. Deze originele wedstrijd bal is ITSF gekeurd en heeft een diameter van 34mm. Zulke balletjes voor tafelvoetbal zijn ruw en wat zachter. Dit biedt u geweldige balcontrole en speeleigenschappen.

Tafelvoetbal balletjes van kurk

Dan hebben we nog de tafelvoetbal balletjes van kurk. Een kurken tafelvoetbal bal is wat zachter, de controle is wat eenvoudiger als een harde gladde bal maar de speeleigenschappen zijn weer minder. Daarnaast is een kurk tafelvoetbal balletje iets stiller maar uiteindelijk zijn het de spelers die het meeste lawaai maken tijdens een potje tafelvoetbal.

Tafelvoetbal balletjes kopen

Overweegt u om tafelvoetbal balletjes te kopen? De tafelvoetbal balletjes bij voetbaltafel.nl zijn op voorraad en worden doorgaans binnen 24 uur verstuurd. Heeft u vragen of advies nodig, bel of mail dan zodat een van onze specialisten u kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod biedt voor iedereen een mooie oplossing!