Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Bestel hier voetbaltafel accessoires

U bent op zoek naar tafel voetballetjes voor uw voetbaltafel? Wij hebben verschillende balletjes voor tafelvoetbal spel. Ook hebben wij een siliconen spray om zodat uw stangen lekker soepel blijven lopen. Uiteraard is het ook mogelijk om onderdelen voor uw voetbaltafel te bestellen. Wij hebben o.a.

 • Stangen
 • Lagers
 • Poppen
 • Rubbers
 • Veren 
 • Handvaten 

Voor elke voetbaltafel worden verschillende onderdelen gebruikt. Zowel per model als per merk zijn er verschillen. E-mail ons welke onderdelen u zoekt, het merk van de tafel en welk type dan krijgt u van ons vrijblijvend een prijs voor de onderdelen.

Bent u nu al een tijdje op zoek naar nieuwe voetbaltafel accessoires of zijn uw oude toe aan vervanging? Voetbaltafel.nl biedt een heel uitgebreid assortiment voetbaltafel accessoires voor u aan. U kunt bij ons terecht voor voetbaltafel balletjes, voetbaltafel poppetjes, stangen spray, onderdelen voor uw voetbaltafel en een nieuwe beschermhoes voor uw voetbaltafel. Voor elke voetbaltafel worden verschillende voetbaltafel accessoires gebruikt. Zowel per model als per merk zijn er verschillen.

Voetbaltafel balletjes: de accessoires voor je voetbaltafel

U bent op zoek naar voetbaltafel balletjes, waar moet je opletten bij de aanschaf van voetbaltafelballen? Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de diameter van de voetbaltafel balletjes. Deze voetbaltafel accessoires zijn beschikbaar in verschillende diameters.

Voetbaltafel.nl levert voetbaltafel balletjes in 5 verschillende diameters, 32mm, 33mm, 43mm, 35mm, en 36mm. Welke van deze voetbaltafel accessoires het beste bij uw tafel past ligt maar net aan de grootte van uw voetbaltafel. De balletjes met een diameter van 33mm worden het best verkocht. Deze kunststof voetbaltafel balletjes zijn geschikt voor intensief gebruik. De ballen met een diameter van 34mm zijn het meest geschikt voor wedstrijden. Deze bal is ruw en iets zachter waardoor de bal geweldige balcontrole en speeleigenschappen biedt.

Voetbaltafel poppetjes

Voetbaltafel.nl biedt een uitgebreid assortiment voetbaltafel accessoires. Hier horen tafelvoetbal poppetjes ook bij. Wij verkopen 2 verschillende merken tafelvoetbal poppetjes. Wij bieden voetbaltafel poppetjes aan van de merken Pegasi en Deutscher Meister. Wij bieden een ruime keuze indoor tafelvoetbal poppetjes aan. Deze zijn geschikt voor hobbygebruik thuis of intensief gebruik.

Stangen Spray

Door veelvuldig gebruik van uw voetbaltafel is de kans groter de stangen van je voetbaltafel net even wat minder soepel glijden dan toen u hem net gekocht had. Daarvoor hebben wij de perfect voetbaltafel accessoires. Voetbaltafel.nl biedt een speciale voetbaltafel stangen spray aan voor uw voetbaltafel. Dit voetbaltafel accessoire laat de stangen van uw voetbaltafel weer soepel glijden en is zeker een must have voor uw voetbaltafel onderhoud!

Voetbaltafel onderdelen

Voetbaltafel.nl biedt verschillende soorten voetbaltafel onderdelen. Zijn uw onderdelen toe aan vervanging? Bekijk het assortiment van deze voetbaltafel accessoires.

U heeft de keuze tussen: 16mm veren eren voor uw stang, 11 stuks bout + moertjes, een set leg levellers en een 16mm voetbaltafelstang met gaatjes. Al deze voetbal accessoires hebben een levertijd van 1-5 werkdagen.

Voetbaltafel beschermhoes

Voetbaltafel.nl biedt een zwarte voetbaltafel hoes aan van het merk Pegasi. Deze hoes is bestemd voor zowel tafels die outdoor als indoor staan. Voetbaltafel hoezen zijn perfecte voetbaltafel accessoires om jou tafel in optimale conditie te houden. Voor de aanschaf van een beschermhoes voor uw voetbaltafel zit u bij voetbaltafel.nl dus helemaal juist. De voetbaltafel hoes bevat een levertijd van 1-2 werkdagen en heeft een garantie van 1 jaar.

Voetbaltafel accessoires kopen bij voetbaltafel.nl

Zijn uw voetbaltafel accessoires toe aan vervanging, en zoekt u een goede prijs kwaliteit verhouding? Zoek niet verder. Voetbaltafel.nl biedt een ruim assortiment voetbaltafel accessoires aan.

Heeft u nou nog andere vragen over voetbaltafel accessoires of kunnen we u nog ergens anders mee helpen? Voetbaltafel.nl helpt u graag. Onze klantenservice staat elke vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies.