Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Bedrukte voetbaltafel Garlando | Olympic Blind Side | Glasplaat

€ 1.849,00
Op voorraad
Of wilt u 1x dit item toevoegen aan uw offerte?

Bedrukte voetbaltafel Olympic Blindside Garlando


Meer informatie
Fabrieksgarantie
Snel geleverd
Gratis bezorging vanaf €99,-
Sinds 2009 erkend vakspecialist
Montage service
Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
Custom-20008
Bedrukte voetbaltafel Garlando | Olympic Blind Side | Glasplaat
Bedrukte voetbaltafel Garlando | Olympic Blind Side | Glasplaat
€ 1.849,00

Deze bedrukte voetbaltafel is op verschillende onderdelen te personaliseren:

1. U kunt de buitenzijden rondom incl. score panelen bedrukken.

2. U kunt de binnenzijden rondom bedrukken.

3. U kunt het speelveld bedrukken, er komt een transparante glasplaat op het speelveld zodat de print goed zichtbaar is en beschermd is tegen slijtage.

4. De poppen en score tellers worden in bijpassende kleur geleverd.

Wij kunnen een ontwerp voor u maken maar onze voorkeur heeft dat u dit zelf doet op de zgn templates die wij u aanleveren.

Wanneer u een bedrukte voetbaltafel besteld sturen wij u de templates toe voor de onderdelen die u wilt personaliseren. U kunt dan het ontwerp voor de tafel op de templates maken en als deze naar wens zijn naar ons retour sturen. Wij maken dan een virtueel dressing van de tafel (een 3D voorbeeld) ter goedkeuring. Deze virtueel dressing zit bij de prijs in.

Deze grote zware voetbaltafel van Garlando is echt onverwoestbaar! In overleg met u wordt deze voetbaltafel volledig gepersonaliseerd naar wens. Het ontwerp voor de voetbaltafel kunt u zelf aanleveren. Mochten wij u hiermee kunnen helpen is dit ook geen probleem. Wij hebben ervaren ontwerpers in dienst, die op basis van uw huisstijl (kleuren/ vormen/ logo) een ontwerp op maat kunnen maken. Deze voetbaltafels zijn voorzien van een muntinworp en glasplaat. Wij kunnen de tafel ook op 'Vrij spelen' instellen. Aanvullende informatie over de bedrukte voetbaltafels: Bij de gepersonaliseerde voetbaltafel worden de verticale delen voorzien van printen vervaardigd van PVC en overlegt met laminaat voor bescherming en het zogenaamde "foto`effect". De PVC wordt geprint d.m.v. een speciaal hoge resolutie printer welke uitgerust is met 7 professionele Epson inkt cartridges wat resulteert in hoge kwaliteit afbeeldingen en een goede kleurbescherming tegen ultraviolette straling. Eenmaal geprint en voorzien van een laminaat laag worden de afbeeldingen op de verticale oppervlaktes van de tafels door een speciaal daarvoor ontworpen machine gerold om de bevestiging vlak en duurzaam te maken. Om een nog sterker effect re realiseren is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het gehele speelveld, de middenstip en de teller panelen te voorzien van opdruk. Het ontwerp kan door de klant via de zogenaamde. "Templates (tekeningen van de betreffende tafel) worden gemaakt of door het aanleveren van logo´s - kleuren etc. in hoge resolutie via de mail. Het ontwerp wordt in zo´n geval door de Grafische mensen bij Garlando gedaan, uiteraard geheel naar wens van de klant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Voetbaltafel.nl .

De vermelde levertijd is een indicatie, het kan zijn dat de levering sneller plaatst kan vinden in verband met lopende bestellingen. Heeft u haast neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en een exacte levertijd.

Bent u geïnteresseerd in een grotere afname neem dan contact met ons op voor een offerte.

*Voor iedere aanpassing / nieuwe virtueel dressing zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen (€75 ex. btw per ontwerp). Zorg er dus voor dat de templates in één keer goed worden opmaakt.