Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Voetbaltafel voor kinderen

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. Voetbaltafel Pegasi | Forza Pro | Glasplaat
  Voetbaltafel Pegasi | Forza Pro | Glasplaat
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-FORZA-G
  € 1.049,00
 2. Voetbaltafel Pegasi | Sport
  Voetbaltafel Pegasi | Sport
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-SPORT
  € 199,00
 3. Pegasi Multi speeltafel 10 in 1
  Pegasi Multi speeltafel 10 in 1
  Art.nr. (SKU): PEG-ST-MULTI10
  Aanbieding
  Reguliere prijs € 269,00 Speciale prijs € 249,00
 4. Voetbaltafel Pegasi | Forza Pro Black | Glasplaat
  Voetbaltafel Pegasi | Forza Pro Black | Glasplaat
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-FORZA-G-BL
  € 1.099,00
 5. Voetbaltafel Pegasi | Forza Black
  Voetbaltafel Pegasi | Forza Black
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-FORZA-BL
  € 999,00
 6. Voetbaltafel Pegasi | Forza XL | Glasplaat |
  Voetbaltafel Pegasi | Forza XL | Glasplaat |
  Art.nr. (SKU): PEG-VT-FORZA-XL
  € 1.995,00

Bij Voetbaltafel.nl vindt u de ideale voetbaltafel voor kinderen! Of u nu een ouder, leraar of verzorger bent, hier stopt uw zoektocht naar een voetbaltafel! Onze tafels bieden niet alleen plezier en entertainment, maar zijn ook veilig en van hoge kwaliteit. Ontdek ons assortiment voetbaltafels voor kinderen en zie hoe ze gericht zijn op speelplezier, veiligheid en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden!

Waarom een voetbaltafel voor kinderen?

Waarom zou u eigenlijk kiezen voor een speciaal ontworpen voetbaltafel voor kinderen? Daar zijn meerdere redenen voor! Zo stimuleert het spelen van tafelvoetbal kinderen tot actief spel. In plaats van passief achter een scherm te zitten, krijgen kinderen de kans om fysiek bezig te zijn en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het draaien van de handvatten, het tikken van de bal en het proberen te scoren bevordert de hand-oog coördinatie en reactiesnelheid van kinderen.

Daarnaast is tafelvoetbal een sociale activiteit, wat betekent dat het kinderen aanmoedigt om met elkaar in interactie te gaan. Ze kunnen samen spelen, team strategieën ontwikkelen, communiceren en leren omgaan met winst en verlies. Het bevordert dus niet alleen de fysieke ontwikkeling, maar ook de sociale vaardigheden van kinderen.

Rond de tafel verzamelen!

Kinderen kunnen teams vormen en het tegen elkaar opnemen. Het spelelement zorgt voor enthousiasme en competitiviteit, wat leidt tot gezonde interactie en samenwerking tussen spelers. Vroeger was het verzamelen rond de voetbaltafel bij de speelplaats of in de kantine een van de hoogtepunten van de dag. Kinderen vormden teams en namen het tegen elkaar op, waarbij het spelelement zorgde voor een golf van enthousiasme en een gezonde dosis competitiviteit.

Deze momenten waren meer dan alleen een spel, het was een kans voor interactie, samenwerking en het opbouwen van vriendschappen. Het gerinkel van de bal, de draaiende stangen en de juichende kinderen creëerden een levendige sfeer die bijdroeg aan onvergetelijke herinneringen. Dat gunt u uw kinderen toch ook?

Creatief denken, ontspanning en plezier

Een voetbaltafel voor kinderen draagt ook bij aan de ontwikkeling van creativiteit en strategisch denken. Spelers moeten slimme tactieken bedenken om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Dit vereist analysevaardigheden, planningsvaardigheden en het vermogen om snel beslissingen te nemen, allemaal vaardigheden die kunnen worden toegepast op andere aspecten van het leven.

Last but not least, voetbaltafels bieden kinderen gewoon veel ontspanning en plezier! Het is een leuke manier om even te ontspannen en uw gedachten te verzetten. Snel een potje spelen met vrienden tijdens de lunchpauze of na schooltijd, een voetbaltafel zorgt altijd voor veel gelach en vermaak.

Veiligheid en kwaliteit voor jonge tafelvoetballers

We weten dat ouders zich zorgen kunnen maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spelen. Daarom hebben we een speciale selectie voetbaltafels samengesteld die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Deze tafels hebben afgeronde hoeken, stevige constructies en zijn gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen zonder risico op letsel. Ook de handvatten zijn kleiner en gemakkelijker vast te houden voor kleine handjes, wat het spel veiliger maar ook aangenamer maakt voor de kinderen.

Naast veiligheid is kwaliteit ook belangrijk voor ons. We vinden dat kinderen alleen het beste verdienen als het gaat om speelgoed en spelletjes. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken, zoals Pegasi en Garlando,  die bekendstaan om hun hoogwaardige producten. Onze voetbaltafels zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen het intensieve spel van jonge spelers. Ze zijn stevig, stabiel en goed gebouwd, waardoor ze perfect zijn voor urenlang speelplezier.

Waarom zijn voetbaltafels zo populair op scholen?

Als u ooit een schoolplein hebt bezocht tijdens de pauze, heeft u waarschijnlijk gezien dat er altijd wat drukte is rond de voetbaltafel. Voetbaltafels zijn al lang favoriete attracties voor kinderen op scholen over de hele wereld. Maar waarom zijn ze zo leuk en waarom zou een school er een moeten hebben?

Een van de redenen waarom voetbaltafels zo populair zijn bij kinderen, is omdat ze een leuke manier bieden om actief te blijven tijdens de pauzes. In plaats van stil te zitten en naar hun telefoonscherm te staren, kunnen kinderen zich uitleven op de voetbaltafel. Ze kunnen rennen, lachen en plezier hebben terwijl ze een potje tafelvoetbal spelen. Er zijn speciale outdoor voetbaltafels voor scholen of verenigingen.

Spelen is waardevol voor de ontwikkeling

Spelen is geen pure tijdverspilling of alleen maar iets om de verveling tegen te gaan. Het is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een kind. Door te spelen, leren kinderen belangrijke sociale vaardigheden, verbeteren ze hun fysieke conditie en stimuleren ze hun creativiteit. Tevens is het de perfecte manier om hun energie kwijt te kunnen waardoor ze zich vervolgens weer beter kunnen concentreren.

Samenwerking en teamwork

Voetbaltafels zorgen ook voor een geweldige mogelijkheid om samenwerking en teamwork bij kinderen te bevorderen. Tijdens een potje tafelvoetbal moeten kinderen samenwerken met hun teamgenoot, strategieën bespreken en elkaar ondersteunen om het spel te winnen. Dit helpt hen waardevolle sociale vaardigheden te ontwikkelen die ze later in het leven kunnen gebruiken.

Een andere reden waarom voetbaltafels zo populair zijn op scholen is de competitieve aard ervan. Kinderen houden van uitdagingen en willen graag laten zien wat ze kunnen. Door tegen elkaar te spelen kunnen ze hun vaardigheden verbeteren en zichzelf uitdagen om beter te worden. Dit stimuleert hun doorzettingsvermogen en helpt hen om te leren omgaan met winnen en verliezen.

Ontspanning en stressvermindering

Naast de educatieve aspecten biedt een voetbaltafel voor kinderen ook de mogelijkheid voor ontspanning en stressvermindering. School kan soms stressvol zijn voor kinderen, met al het huiswerk, toetsen en sociale druk. Een potje tafelvoetbal kan een leuke onderbreking zijn van de dagelijkse sleur en kan kinderen helpen om te ontstressen door middel van spel en plezier.

Vermaak voor het hele gezin

Een voetbaltafel biedt eindeloos vermaak voor het hele gezin. Niet alleen de kinderen zullen ervan genieten, maar ook volwassenen kunnen zich vermaken met dit leuke spel. Het is een geweldige activiteit om samen te spelen tijdens familiebijeenkomsten of speelavonden. Daarnaast kan het ook een gezonde competitie bevorderen tussen verschillende leden van het gezin, wat zorgt voor veel plezier en lachende gezichten.

Beschikbare accessoires voor een complete speelervaring

Om het speelplezier te vergroten hebben we verschillende accessoires beschikbaar die kunnen bijdragen aan een complete speelervaring. Om het competitieve element toe te voegen aan het spel, is een scoreteller bijvoorbeeld een leuk accessoire. Hiermee kunnen spelers gemakkelijk bijhouden wie er aan de winnende hand is en wie de meeste doelpunten heeft gescoord. Sommige voetbaltafel voor kinderen hebben al een ingebouwde scoreteller!

Om de speelervaring compleet te maken, zijn er verschillende soorten tafelvoetbal balletjes beschikbaar. Van mini-voetballen tot professionele tafelvoetbal balletjes, voor elke speler is er een perfect balletje.

Wat is de ideale ruimte voor een tafelvoetbaltafel?

De ideale ruimte voor een tafelvoetbaltafel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de tafel zelf en uw speelstijl. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal 1,5 meter aan elke kant van de tafel vrij te houden. Dit geeft spelers genoeg ruimte om comfortabel te bewegen en volledige controle over hun spel te hebben.

Persoonlijk advies voor de perfecte voetbaltafel

Het kiezen van de juiste voetbaltafel voor kinderen is niet altijd even gemakkelijk, vooral als u niet bekend bent met de verschillende opties die beschikbaar zijn. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies van onze experts. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte voetbaltafel. We snappen het als u mogelijk twijfels of vragen heeft tijdens het hele proces van het kiezen en kopen van een voetbaltafel voor uw kinderen.

Neem gerust contact met ons op als u advies nodig heeft over de verschillende merken en modellen, hulp bij het vergelijken van prijzen en functies, of ondersteuning bij het plaatsen van uw bestelling.